Ontwikkeling & Coaching

Soms krijg je thema’s op je pad waar je bij stil wilt staan. Misschien ervaar je een probleem en wil je dingen helder krijgen. Of je weet even niet hoe het verder moet, je bent toe aan nieuwe perspectieven en groei.

Met ontwikkeling & coaching bij Food for Flow kom je verder. Op het gebied van energie, (zelf)leiderschap, effectiviteit, zingeving, leven en werk. De kracht zit in het goede gesprek en reflectie, in combinatie met beweging en actie.

Welkom!

Neem contact op / maak een afspraak:

contact@foodforflow.nl
+31(0)6 – 473 98 785 (Ilse Vooren)

Even kennismaken?

Ik geloof dat een goede verbinding de basis is voor iedere vorm van coaching of begeleiding. Daarom maak ik graag kennis met je via een gratis en vrijblijvend (telefonisch) gesprek, waarin je je kunt oriënteren en we verkennen wat ik voor je kan betekenen. Voel je vrij om even te bellen, mailen of plan een afspraak via de homepage.

Tot ziens, Ilse

Werkwijze

Op basis van jouw vraag en doel kijken we wat het beste bij jou past. We kunnen werken vanuit verschillende benaderingen, zoals Body & Mind Language, Voice Dialogue, de ontwikkelingsgerichte benadering en systemisch werk. Het goede gesprek en reflectie gaat samen met beweging en actie. Waar nodig ondersteund door kennis, oefening en in verbinding met jouw context.

Ervaringen

Ik heb het gevoel dat ik meer invloed heb op wat er van binnen gebeurt. Ik begrijp het nu ook beter. Ik kan hier in de toekomst mee verder als situaties zich voordoen. Het fysieke werkt voor mij goed, wat we doen gaat echt over de kern. Fijn dat je soms ook duiding geeft. Ik voel me gezien in wie ik ben en wat ik allemaal kan. Dank je wel.

De inzichten die ik heb opgedaan neem ik de rest van mijn leven mee.

Dank je wel Ilse voor de prachtige verbinding met ons drie gisteren. In contact bied je openheid voor ieders perspectief en met die inzichten kunnen we duidelijk communiceren, dat geeft rust.

De kracht zit in jouw manier van werken. Iedere sessie heeft me een doorbraak gebracht. Je hebt me op zeer belangrijke momenten naar een andere staat van zijn gecoacht.

Ik heb het gevoel dat jij mij begrijpt. We doen steeds oefeningen die bij mij passen en door die oefeningen zit ik weer in een stijgende lijn.

Je gaf me alle ruimte en vertrouwen in de sessies om op een prettige manier dichter bij mezelf te komen. Ik ben sterker bewust geworden van mijn gevoel en heb naar mijn hart leren luisteren. Ook meer zelfwaardering gekregen omdat ik begrijp waardoor ik bepaalde keuzes maakte. Een doorlopende ontdekkingsreis waar ik onwijs dankbaar voor ben.

Je hebt me snel, effectief en op een uiterst plezierige wijze geholpen om mijn zakelijke en privé prioriteiten in het leven weer duidelijk te krijgen.

Door goed aan te geven aan mijn omgeving wat mijn drijfveren zijn, komt mijn ambitie steeds meer tot zijn recht. In de coaching was je in staat om focus aan te brengen. Je helpt om terug naar de kern gaan. Ik ervaar je als betrokken, menselijk en oprecht.

Ik heb de clou van het probleem nu te pakken. Voordat ik bij je kwam zat ik er doorheen. Ik wist niet goed waar ik stond, waar ik heen wilde. In vijf sessies heb je me op een begrijpelijke, beeldende manier geholpen om naar mezelf, situaties en de omgeving te kijken. Dat ik zelf de regie hield bracht me dichter bij mijn eigen route, waarop ik het zicht even verloren was. Vanaf het begin tot aan het eind heb je de structuur aangebracht die ik nodig had. Al met al heeft de coaching me heel erg veel gebracht. Alles heeft weer een plek gekregen.