Coaching

We leven in een tijd waarin veel mogelijk is, maar ook in een maatschappij die de nodige uitdagingen brengt. Ik zie jou als leider van de toekomst. Ik wil de leiders van de toekomst helpen om heel te blijven en hun weg te vinden.

Soms zie je je voor vragen of uitdagingen gesteld waar je wel wat spiegeling bij kunt gebruiken. Al is het jouw leven, gelukkig hoeven we niet alles alleen te doen. Misschien voel je dat het tijd is om verder te groeien, om het oude los te laten, je mogelijkheden te verbreden. Al weet je misschien niet hoe, het is nu gewoon tijd. Of je hebt behoefte aan professionele sparring, omdat je in een fase van keuzes en (her)oriëntatie zit.

Coaching Food for Flow

‘Ik wil weten wat me drijft’

‘Ik weet niet hoe ik moet kiezen’

‘Al die afleiding, het is tijd om meer te focussen’

‘Ik wil uitvinden wie ik ben en waar ik heen ik wil’

‘Ik kan niet meer bij mijn gevoel’

‘Ik ben mijn motivatie kwijt’

‘Ik wil iets betekenisvols doen, maar hoe?’

‘Ik heb de behoefte om alles op een rijtje te zetten’

‘Ik wil weten waar die onzekerheid vandaan komt’

‘Ik wil meer naar mijn hart luisteren’

 • Wil je verder komen dan alleen erover praten?
 • Wil je niet probleemgericht maar ontwikkelingsgericht werken?
 • Geloof je in een integrale benadering?
 • Energie & vitaliteit
 • (Zelf)leiderschap
 • Leven & Loopbaanoriëntatie
 • Werk/privébalans
 • Stress & burn-out
 • Liefde & relaties

Maak een afspraak

Bel of mail om direct een afspraak te maken.
Wil je snel aan de slag? Dat kan.

Kennismaken?
Dat kan kosteloos en vrijblijvend. Als je contact opneemt kun je jouw vragen stellen en vertel ik meer over mijn werkwijze. We onderzoeken wat ik voor je kan betekenen. Je komt er meteen achter of mijn manier van werken bij jou past en of de basis er is om met elkaar aan de slag te gaan. Zo nodig denk ik met je mee waar je met jouw vraag het beste terecht kunt.

Ik heb de clou van het probleem nu te pakken. Voordat ik bij Ilse kwam zat ik er doorheen. Ik wist niet goed waar ik stond, waar ik heen wilde. In vijf sessies heeft ze me op een begrijpelijke, beeldende manier geholpen om naar mezelf, situaties en de omgeving te kijken. Dat ik zelf de regie hield bracht me dichter bij mijn eigen route, waarop ik het zicht even verloren was. Vanaf het begin tot aan het eind heeft Ilse de structuur aangebracht die ik nodig had. Al met al heeft de coaching me heel erg veel gebracht. Alles heeft weer een plek gekregen.

Tessa, arts i.o.

Door goed aan te geven aan mijn omgeving wat mijn drijfveren zijn, komt mijn ambitie steeds meer tot zijn recht. In de coaching was je in staat om focus aan te brengen. Je helpt om terug naar de kern gaan. Ik ervaar je als betrokken, menselijk en oprecht.

Martin, HR-consultant

Ilse is een sterke en fijne coach om mee te werken. Ze geeft je alle ruimte en vertrouwen in de sessies om op een prettige manier dichter bij je zelf te komen. Ik ben sterker bewust geworden van mijn gevoel en heb naar mijn hart leren luisteren. Ook meer zelfwaardering gekregen omdat ik begrijp waardoor ik bepaalde keuzes maakte. Een doorlopende ontdekkingsreis waar ik onwijs dankbaar voor ben.

Lotte, international sales manager

Ilse heeft me snel, effectief en op een uiterst plezierige wijze geholpen om mijn zakelijke en privé prioriteiten in het leven weer duidelijk te krijgen.

René, ondernemer

Werkwijze

Coachsessies bestaan afwisselend uit gespreksvoering en praktische oefeningen, actie en reflectie. Je koppelt kennis en ervaring aan jouw dagelijkse praktijk. Werkwijze en methodieken stem ik af op je persoonlijke wensen en doelen. Ik geloof dat we diepgaand leren door zowel ervaringsgericht als cognitief te werken. Ik werk vanuit verschillende benaderingen, zoals Body & Mind Language, Voice Dialogue, de ontwikkelingsgerichte benadering en systemisch werk. Zo nodig kunnen we verschillende testen en vragenlijsten inzetten. We richten het proces in naar behoefte, leerstijl en hoe het contact verloopt. Daarin hebben we allebei regie.

Koers bepalen

Kwaliteitswaarborging

Als gediplomeerd begeleidingsprofessional heb ik meer dan tien jaar praktijkervaring. In 2008 rondde ik de opleiding Humanistiek aan de Universiteit voor Humanistiek af. In de loop van de jaren heb ik diverse cursussen en coachtrainingen gevolgd in o.a. bio-energetica, haptonomie en transformational presence coaching. Verder heb ik de door beroepsverenigingen erkende HBO-coachopleiding Body & Mind Language aan het Body & Mind Language Instituut afgerond. Op dit moment volg ik de opleiding tot docent BML.

Food for Flow is aangesloten bij de beroepsvereniging voor zelfstandig humanistici. Ik neem deel aan verschillende vormen van intervisie en volg regelmatig trainingen en bijscholingen.

Praktische informatie

Verloop van het coachtraject
Na het kennismakingsgesprek stellen we de coachdoelen vast. Tijdens de eerste sessie scherpen we de coachdoelen aan en onderzoeken we de gewenste ontwikkeling diepgaand. Op basis van deze informatie geven we het coachproces verder vorm. Aan het einde van het coachtraject vindt een evaluatie plaats en kijken we in hoeverre de doelen behaald zijn.

Duur
Gangbaar is een coachtraject van 5 sessies, met gemiddeld om de twee weken een sessie. In overleg kan het aantal sessies verminderd of uitgebreid worden. Ook terugkomsessies zijn mogelijk.

 • 1-op-1 coachsessies: 75 tot 90 min.
 • Telefonische coaching: mogelijk per 15 min.
 • Coaching via chat/skype of mail: mogelijk per 15 min.

Tarieven
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we het gangbare coachtarief. Zakelijke klanten en opdrachtgevers ontvangen vervolgens een offerte. Voor particulieren hanteert Food for Flow aangepaste tarieven.

Locatie

 • Het Coachhuis, locaties Utrecht, Bilthoven of Zeist.
 • In de natuur, met als basis het prachtige landgoed Houdringe, De Bilt.
 • Op locatie.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een coachtraject?
Dit verschilt per persoon. In de basis duurt een traject vijf sessies. De laatste sessie sluiten we af met een evaluatie.

Welke coachvorm past bij mij?
Food for Flow biedt coaching op maat. 1-op-1 coachsessies vormen de basis, maar coaching per e-mail, chat/skype en telefoon is ook mogelijk.

Wordt coaching vergoed door mijn verzekering?
Vooralsnog niet. Wel is het in veel gevallen mogelijk om een coachtraject te laten bekostigen door je werkgever.

Hoe verloopt de betaling?
Je ontvangt een factuur per e-mail. Facturering gebeurt maandelijks en achteraf.

Hoe zit het met mijn privacy?
Alle informatie die wordt gedeeld, wordt strikt persoonlijk behandeld en niet gedeeld met derden, tenzij na uitdrukkelijke toestemming.

Wat als de coaching mij toch niet (meer) verder helpt?
Food for Flow beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten. Mocht dit aan de orde zijn, dan kijken we gezamenlijk wat de juiste volgende stap is. Zo nodig is doorverwijzing mogelijk.