Coaching

We leven in een tijd waarin veel mogelijk is maar ook in een maatschappij die de nodige uitdagingen brengt. Soms krijg je vragen of thema’s op jouw pad waar je wel wat spiegeling bij kunt gebruiken. Met coaching bij Food for Flow ontwikkel je bewustwording en (zelf)leiderschap, zodat je vanuit eigen kracht verder kunt gaan.

‘Ik wil weten wat me drijft’

‘Ik weet niet hoe ik moet kiezen’

‘Al die afleiding, het is tijd om meer te focussen’

‘Ik wil uitvinden wie ik ben en waar ik heen ik wil’

‘Ik kan niet meer bij mijn gevoel’

‘Ik ben mijn motivatie kwijt’

‘Ik wil iets betekenisvols doen, maar hoe?’

‘Ik heb de behoefte om alles op een rijtje te zetten’

‘Ik wil weten waar die onzekerheid vandaan komt’

‘Ik wil meer naar mijn hart luisteren’

Met coaching bij Food for Flow ontwikkel je bewustwording en (zelf)leiderschap, zodat je vanuit eigen kracht verder kunt gaan.

Food for Flow coaching

Maak een afspraak

Mail naar contact@foodforflow.nl of bel +31(0)6 – 473 98 785 om direct een afspraak te maken.

Kennismaken

Als je contact opneemt, kun je jouw vragen stellen en vertel ik meer over mijn werkwijze. We onderzoeken wat ik voor je kan betekenen. Je komt er meteen achter of mijn manier van werken bij jou past en of de basis er is om met elkaar aan de slag te gaan. Zo nodig denk ik met je mee waar je met jouw vraag het beste terecht kunt. Kennismaking is kosteloos en vrijblijvend.

Het coachtraject
Na het kennismakingsgesprek stellen we de coachdoelen vast. Tijdens de eerste sessie scherpen we de coachdoelen aan en onderzoeken we de gewenste ontwikkeling diepgaand. Op basis van deze informatie geven we het coachproces verder vorm. Aan het einde van het coachtraject vindt een evaluatie plaats en kijken we in hoeverre de doelen behaald zijn. Eenmalige of terugkomsessies zijn in overleg ook mogelijk.

Tarieven en locatie
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we het gangbare coachtarief. Zakelijke klanten en opdrachtgevers ontvangen een offerte. Voor particulieren hanteert Food for Flow aangepaste tarieven. Locatie: Het Coachhuis, Oorsprongpark 7, Utrecht. Natuurlocatie: landgoed Houdringe, De Bilt. Coaching kan in overleg ook op andere locaties plaatsvinden.

Koers bepalen

Ik heb de clou van het probleem nu te pakken. Voordat ik bij Ilse kwam zat ik er doorheen. Ik wist niet goed waar ik stond, waar ik heen wilde. In vijf sessies heeft ze me op een begrijpelijke, beeldende manier geholpen om naar mezelf, situaties en de omgeving te kijken. Dat ik zelf de regie hield bracht me dichter bij mijn eigen route, waarop ik het zicht even verloren was. Vanaf het begin tot aan het eind heeft Ilse de structuur aangebracht die ik nodig had. Al met al heeft de coaching me heel erg veel gebracht. Alles heeft weer een plek gekregen.

Tessa, arts i.o.

Door goed aan te geven aan mijn omgeving wat mijn drijfveren zijn, komt mijn ambitie steeds meer tot zijn recht. In de coaching was je in staat om focus aan te brengen. Je helpt om terug naar de kern gaan. Ik ervaar je als betrokken, menselijk en oprecht.

Martin, HR-consultant

Ilse heeft me snel, effectief en op een uiterst plezierige wijze geholpen om mijn zakelijke en privé prioriteiten in het leven weer duidelijk te krijgen.

René, ondernemer

Ilse is een sterke en fijne coach om mee te werken. Ze geeft je alle ruimte en vertrouwen in de sessies om op een prettige manier dichter bij je zelf te komen. Ik ben sterker bewust geworden van mijn gevoel en heb naar mijn hart leren luisteren. Ook meer zelfwaardering gekregen omdat ik begrijp waardoor ik bepaalde keuzes maakte. Een doorlopende ontdekkingsreis waar ik onwijs dankbaar voor ben.

Lotte, international sales manager