Ontwikkeling & coaching

Vanwege de Coronacrisis leven we in bewogen tijden. Het raakt ons, en in allerlei levensgebieden tegelijk. Voor iedereen die daar gebruik van wil maken:

Extra service: gratis gesprek

  • T/m 28 april een gratis gesprek, online of telefonisch;
  • Je kunt terecht met alles wat je bezighoudt. Simpel en vertrouwelijk.
  • Daarnaast online/telefonische gesprekken: sparring, ondersteuning en coaching. Wandeling op afstand werkt ook.
  • Dagelijks bereikbaar.

Neem contact op / maak een afspraak:

contact@foodforflow.nl
+31(0)6 – 473 98 785 (Ilse Vooren)

Food for Flow coaching

Soms krijg je thema’s op je pad waar je bij stil wilt staan. Misschien ervaar je een probleem of drempel. Wil je dingen helder krijgen. Weet je even niet hoe het verder moet. Of is het juist nu tijd om door te groeien.

Met ontwikkeling & coaching bij Food for Flow kom je verder. In energie, (zelf)leiderschap, effectiviteit, zingeving, leven en werk.

Ik heb de clou van het probleem nu te pakken. Voordat ik bij Ilse kwam zat ik er doorheen. Ik wist niet goed waar ik stond, waar ik heen wilde. In vijf sessies heeft ze me op een begrijpelijke, beeldende manier geholpen om naar mezelf, situaties en de omgeving te kijken. Dat ik zelf de regie hield bracht me dichter bij mijn eigen route, waarop ik het zicht even verloren was. Vanaf het begin tot aan het eind heeft Ilse de structuur aangebracht die ik nodig had. Al met al heeft de coaching me heel erg veel gebracht. Alles heeft weer een plek gekregen.

Tessa, student geneeskunde

Door goed aan te geven aan mijn omgeving wat mijn drijfveren zijn, komt mijn ambitie steeds meer tot zijn recht. In de coaching was je in staat om focus aan te brengen. Je helpt om terug naar de kern gaan. Ik ervaar je als betrokken, menselijk en oprecht.

Martin, HR-consultant

Ilse heeft me snel, effectief en op een uiterst plezierige wijze geholpen om mijn zakelijke en privé prioriteiten in het leven weer duidelijk te krijgen.

René, ondernemer

Ilse is een sterke en fijne coach om mee te werken. Ze geeft je alle ruimte en vertrouwen in de sessies om op een prettige manier dichter bij je zelf te komen. Ik ben sterker bewust geworden van mijn gevoel en heb naar mijn hart leren luisteren. Ook meer zelfwaardering gekregen omdat ik begrijp waardoor ik bepaalde keuzes maakte. Een doorlopende ontdekkingsreis waar ik onwijs dankbaar voor ben.

Lotte, international sales manager

Het traject
Na het kennismakingsgesprek verhelderen we jouw ontwikkeldoelen. Op basis van deze informatie geven we de coaching samen verder vorm. Aan het einde van het traject evalueren we de ontwikkeling. Naast trajecten (gangbaar vijf sessies) zijn ook eenmalige of terugkom-sessies mogelijk.

Tarieven en locatie
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we het gangbare coachtarief. Zakelijke klanten en opdrachtgevers ontvangen een offerte. Voor particulieren gelden aangepaste tarieven. Locatie: Het Coachhuis, Oorsprongpark 7, Utrecht. Natuurlocatie: landgoed Houdringe, De Bilt. Coaching kan in overleg ook op andere locaties plaatsvinden.

Koers bepalen