The Leader’s Trail

(Zelf)leiderschap | 8-daagse Schotland

The Leader’s Trail – NL

(Zelf)leiderschap | dagexpeditie

Gatherings

Maak kennis | Utrechtse Heuvelrug

Silent Wisdom Trail

4-daagse trekking & retreat | NL

Light Trails

Maak kennis | Utrechtse Heuvelrug

Met jouw team

Teamexpedities | NL & Schotland

Jaarkalender

Mei

Juni

Augustus

November

December

Het expeditieteam

Ilse Vooren

We kunnen flow ervaren en optimale prestaties leveren als we in fysieke, mentale, emotionele en spirituele zin afgestemd zijn. Mijn ervaring als topsporter neem ik mee in mijn werk als coach en procesbegeleider op individueel en organisatieniveau. Na de Universiteit voor Humanistiek ging ik het pad op van transformational presence coaching, outdoor coaching en andere manieren om integraal te werken. Ik ben als docent aan het Body & Mind Language instituut verbonden. Ik werk dagelijks met mensen in de natuur en het liefst in Schotland, waar ik me thuis voel. Het gebied heeft een enorme kracht om het bewustzijn te verruimen en mogelijkheden te openen.

Axel van Willigenburg

Na de opleiding bij het Koninklijk Instituut voor de Marine heb ik onder meer de opleiding tot militair berggids en de Hogere Krijgskundige Vorming doorlopen. Gedurende mijn 27-jarige loopbaan binnen het Korps Mariniers ben ik ingezet geweest in Bosnië en Irak, maar heb ook klimexpedities geleid. Ik heb leidinggevenden geleerd om (beter) leiding te geven en teams om (beter) samen te werken. Daarnaast ben ik opgeleid aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie en ben ik professioneel coach/practitioner. De Schotse Highlands zijn voor mij ‘een tweede vaderland’. In mijn beleving brengt het samen op pad gaan veel, het geeft waardevolle ervaringen en draagt bij aan groei.

Judy de Graaff

Toen ik voor mijn afstuderen als Industrial Design Engineer in Noorwegen terecht kwam, ondervond ik dat de weg naar binnen, naar jezelf, vanzelf gevonden wordt door in de natuur te zijn. Het ruige, woeste landschap bracht me bewustzijn en een duidelijke spiegel voor mijn innerlijke gedachten en gevoelens. In mijn loopbaan heb ik een tocht afgelegd van intelligentie met het hoofd naar wijsheid in het lichaam. Nu combineer ik beide graag door ook anderen te doceren en te trainen, onder meer in Embodied Leadership. Als voorzitter en docent bij het Body & Mind Language instituut zet ik me in om de verbinding tussen hoofd, hart en handen in ons werk weer een vanzelfsprekendheid te laten zijn.