Omgaan met prikkels

Flowsessie (pilot)
Voor deze pilot nodig ik een aantal mensen uit om te ervaren hoe het werkt. We werken in een kleine groep. Er zijn nog een paar plekken. Ben je er graag bij? Stuur me dan even een mail.

Uitgangspunten voor de flowsessies zijn voor mij:

  • een actueel thema (pilot 12 februari: Omgaan met prikkels)
  • vanuit jouw eigen leervraag en ontwikkeling
  • beweging in lichaam, geest en ziel (o.b.v. BML)
  • leren in interactie
  • verdieping in één groot speelveld!

Wat is jouw leervraag?
Het thema ‘Omgaan met prikkels’ is de kapstok. Ga voor jezelf na welk ‘probleem’ jij hierin ervaart of welke ontwikkeling jij hierin wenst door te maken. Als je dit in een vraag giet, wat is dan jouw leervraag? Omdat het in de flowsessies om jouw ontwikkeling gaat, vraag ik je om deze leervraag naar mij te mailen, dan kan ik er rekening mee houden. Hoeft niet, mag wel : ) Je kunt ook gewoon komen, je laten inspireren en het ervaren. Weet je nog iemand voor wie dit thema actueel is en die mee wil doen, stuur dit bericht dan gerust door en/of geef de naam aan mij door.

Tot dan, ik heb er zin in!

Vragen?
Neem even contact op met Ilse: contact@foodforflow.nl | +31(0)6 – 473 98 785

Praktische informatie

  • De flowsessie ‘Omgaan met prikkels’ is op 12 februari in Centrum de Linde, Jachtlaan 15 in Bilthoven.
  • Om 19.00 ben je welkom voor koffie en thee, we starten om 19.30 tot 21.30, met daarna de evaluatie.
  • Deze pilot geef ik gratis! Wil je helpen de kosten voor de ruimte, koffie en thee te dekken dan is 10,- p.p. welkom.