Flow in leiderschap

De tijd dat we dachten dat alles vast te leggen was en planbaar was ligt achter ons. In onze maatschappij en organisaties bevinden we ons in dynamische speelvelden waarin toenemende verandering en complexiteit spelen. Als leider van de toekomst heb je zowel richtinggevende visie en kaders nodig als fluïditeit in proces en relatie. Je wilt kunnen varen op jouw morele kompas, weten en intuïtie, en van daaruit kunnen handelen. Deze tijd vraagt kunnen omgaan met niet-weten en het lef hebben om dingen te laten ontstaan in verbinding, terwijl je ook blijft sturen in de gekozen richting.

Doelstelling

De doelstelling van deze workshop is om de deelnemers kennis te laten maken met flow in leiderschap en de eigen invloed daarop. Daarbij krijgen ze zowel kennis als praktische handvatten aangereikt.

Flow in leiderschap

Inhoud

Aan de hand van inspirerende voorbeelden en oefeningen ontdek je hoe flow in leiderschap werkt en ontdek je op welke gebieden jij je nog kunt ontwikkelen. Onderwerpen die aan bod komen:

  • factoren voor flow in leiderschap
  • jouw morele kompas als richtingwijzer
  • body, mind en effectief gedrag ontwikkelen
  • leiden in verbinding
  • nieuwe perspectieven op flow in maatschappij en organisaties

Deze workshop of training aanvragen

Bel +31 (0)6 – 473 98 785, mail naar contact@foodforflow.nl of vul onderstaand contactformulier in. U kunt hier ook meteen een offerte aanvragen.