Focus

Focus is een belangrijke factor voor flow. De vele mogelijkheden en prikkels die onze maatschappij meebrengt maakt het tot een uitdaging om ons te blijven concentreren op wat er echt toe doet. Hoe blijf je met je aandacht bij je taak of daar waar jij wilt zijn? Focussen gaat over het beïnvloeden en sturen van je aandacht. Dit vraagt naast wilskracht ook bewustzijn en ontspanning in lichaam en geest. De moed om keuzes te maken in een complexe en veeleisende omgeving… en daar ook naar te blijven handelen.

Doelstelling

De doelstelling van deze workshop is om de deelnemers bewuster te laten worden van wat focus is, hoe het werkt en de eigen invloed daarop. Daarbij krijgen ze zowel kennis als praktische handvatten aangereikt.

Inhoud

Focus kun je trainen in vaardigheden en houding. Aan de hand van inspirerende voorbeelden en oefeningen ontdek je hoe focus werkt en ontdek je op welke gebieden jij je nog kunt ontwikkelen. Onderwerpen die aan bod komen:

  • wat is focus en hoe werkt het
  • zelf leren focussen
  • omgaan met afleiding
  • body, mind en effectief gedrag ontwikkelen
  • de relatie tussen focus, welzijn en optimaal presteren

‘Stay focussed… and don’t forget to enjoy’

Deze workshop of training aanvragen

Bel +31 (0)6 – 473 98 785, mail naar contact@foodforflow.nl of vul onderstaand contactformulier in. U kunt hier ook meteen een offerte aanvragen.