Stress & vitaliteit

Als je je fit en vitaal voelt is er een gezonde balans in energie. Bijvoorbeeld tussen spanning en ontspanning, tussen comfort ervaren en uitdagingen aangaan. Vitaliteit verhoog je door steeds het dynamische evenwicht op te zoeken. Of het gaat om het verhogen van welzijn, succesvol leiding geven aan een onderneming of een sportieve topprestatie leveren, het draait om hoe je met energie omgaat, in relatie tot je missie of je doel.

Doelstelling

De doelstelling van deze workshop is om de deelnemers inzicht te geven in stress en vitaliteit, en de eigen invloed daarop. Daarbij krijgen ze zowel kennis als praktische handvatten aangereikt.

Inhoud

We behandelen verschillende benaderingen van stress en de factoren die spelen bij vitaliteit. Je ontdekt op welke van deze gebieden jij je nog kunt ontwikkelen. Je leert spanning te benaderen als bron van vitale energie. Als je weerstand waardeert en benut, kan het transformeren en gaat wat vast zit weer stromen. Onderwerpen die aan bod komen:

  • de relatie tussen stress en vitaliteit
  • druk, draagkracht en interne/externe hulpbronnen
  • de optimale spanning creëren
  • energie: de hoeveelheid, richting en kwaliteit sturen
  • body, mind en effectief gedrag ontwikkelen

‘Succesvolle mensen gaan effectief om met tegenslag’
– Anodea Judith

Deze workshop of training aanvragen

Bel +31 (0)6 – 473 98 785, mail naar contact@foodforflow.nl of vul onderstaand contactformulier in. U kunt hier ook meteen een offerte aanvragen.