Ilse Vooren

Ik geloof dat we flow ervaren en optimale prestaties leveren als het fysieke, mentale, emotionele en spirituele afgestemd zijn. Mijn fascinatie voor flow liep ook als een rode draad door mijn sportcarrière. Als badmintonner speelde ik in de eredivisie voor Duinwijck in Haarlem, in de nationale selectie en op internationaal niveau. Deze ervaring is me dierbaar en neem ik dankbaar mee in mijn werk.

We ontwikkelen bewustzijn en (zelf)leiderschap door naast goede gesprekken te voeren ook te ervaren en in actie, beweging te komen. Lichaamswijsheid en intuïtie vind ik minstens zo belangrijk als reflectie en wetenschappelijke onderbouwing. Ik breng helderheid, creativiteit en leg makkelijk verbanden, waardoor patronen zichtbaar worden op individueel en organisatieniveau. Kernwaarden zijn voor mij:

Liefde – leiderschap – levenskracht

Achtergrond
Sinds zo’n twintig jaar houd ik me bezig met persoonlijke ontwikkeling, psychologie, zingeving en begeleidingskunde. Na de Universiteit voor Humanistiek volgde ik opleidingen en bijscholing in onder meer BML, Transformational presence leadership & coaching en systemisch werk. Tegenwoordig ben ik als coach en docent aan het BML-instituut verbonden. Verder schrijf ik graag. Als auteur deed ik waardevolle ervaring op bij uitgeverijen en dagblad Trouw. Samen met Merlijn Koch publiceerde ik het boek ‘Zin kun je maken. Processen van zingeving begeleiden’.

En dat weer loslaten… don’t take yourself too seriously… het liefst zwerf ik iedere dag door de natuur, in Schotland, Scandinavië en hier om de hoek.

Samenwerking
Zorgt voor energie en groeimogelijkheden.
Food for Flow werkt onder meer samen met:

Partners

  • Humalaya
  • Resilians
  • Duxtrail
  • Vital2Perform
  • Body & Mind Language instituut
  • NPOW

Opdrachtgevers o.a.

Cordaan
Creative Beards
Ministerie van Defensie
Rabobank
Stichting ReVisie
Trouw
Vereniging Oog in Oog
Vilans
VU Amsterdam