Ilse Vooren

Ik geloof dat we flow ervaren en optimale prestaties leveren als het fysieke, mentale, emotionele en spirituele afgestemd zijn. Mijn fascinatie voor flow liep ook als een rode draad door mijn sportcarrière. Als badmintonner speelde ik in de eredivisie voor Duinwijck in Haarlem, in de nationale selectie en op internationaal niveau. Deze ervaring neem ik dankbaar mee in mijn werk.

Lichaamswijsheid en intuïtie vind ik minstens zo belangrijk als reflectie en wetenschappelijke onderbouwing. We ontwikkelen bewustzijn en (zelf)leiderschap door naast goede gesprekken te voeren ook in actie en beweging te gaan. Ik breng helderheid, creativiteit en leg makkelijk verbanden, waardoor patronen zichtbaar worden op individueel en organisatieniveau.

Kernwaarden zijn voor mij:

Liefde – leiderschap – levenskracht

Achtergrond
Sinds zo’n twintig jaar houd ik me bezig met persoonlijke ontwikkeling, psychologie, zingeving en begeleidingskunde. Na de Universiteit voor Humanistiek volgde ik opleidingen en bijscholing in onder meer BML, Transformational presence leadership & coaching en systemisch werk. Tegenwoordig ben ik als coach en docent aan het BML-instituut verbonden.

Verder schrijf ik graag. Als auteur deed ik waardevolle ervaring op bij uitgeverijen en dagblad Trouw. Samen met Merlijn Koch publiceerde ik het boek ‘Zin kun je maken. Processen van zingeving begeleiden’.

En het liefst zwerf ik iedere dag door de natuur.
In Schotland, Zweden en hier om de hoek op de Utrechtse Heuvelrug.

Samenwerking

Zorgt voor energie, kwaliteit en groeimogelijkheden. Food for Flow werkt samen met diverse partners:

Partners

  • Humalaya
  • Duxtrail
  • Het Oogpunt
  • Resilians
  • Halverwege
  • Vital2Perform
  • Body & Mind Language instituut
  • Deep Evolvement

Opdrachtgevers o.a.

Cordaan
Creative Beards
Dagblad Trouw
Duinwijck
Ministerie van Defensie
Rabobank
Stichting ReVisie
Stichting Vluchteling
Universiteit voor Humanistiek
Vereniging Oog in Oog
Vilans
Vrije Universiteit Amsterdam