Ilse Vooren

Al sinds mijn tijd aan de Universiteit voor Humanistiek verdiep ik me in persoonlijke ontwikkeling, sport- en prestatiepsychologie en zingeving, op individueel en organisatieniveau. Ik geloof dat we flow ervaren en optimale prestaties leveren als het fysieke, mentale, emotionele en spirituele afgestemd zijn.

Mijn fascinatie voor flow liep ook al als een rode draad door mijn sportcarrière. Als badmintonner speelde ik in de eredivisie voor Duinwijck in Haarlem, in de nationale selectie en op internationaal niveau. Deze ervaring is me dierbaar en neem ik dankbaar mee in mijn werk.

Ik ga ervan uit dat we wezenlijk verder komen door naast het goede gesprek te voeren ook te ervaren en in actie, beweging te komen. Ik breng helderheid, creativiteit en leg makkelijk verbanden, waardoor patronen zichtbaar worden van micro- tot macroniveau. Ik benut de kracht van lichaam en intuïtie samen met reflectie en wetenschappelijke onderbouwing. Meer dan eens werd ik de verbindende factor genoemd. Kernwaarden zijn voor mij:

Liefde, leiderschap & levenskracht

Achtergrond
Na de Universiteit voor Humanistiek deed ik opleidingen en bijscholing in onder meer haptonomie, bio-energetica en transformational presence. Ik rondde de opleiding Body & Mind Language coach & trainer af en ben als docent i.o. aan het BML-instituut verbonden.

Als auteur heb ik ervaring bij o.a. uitgeverijen en dagblad Trouw. Ik schrijf graag over mijn vakgebied. Met collega Merlijn Koch publiceerde ik het boek ‘Zin kun je maken. Processen van zingeving begeleiden’ (Boom Amsterdam).

Samenwerking
Doet groeien en maakt meer mogelijk.
Food for Flow werkt onder meer samen met:

Partners

  • Humalaya
  • Resilians
  • Duxtrail
  • Vital2Perform
  • Body & Mind Language instituut
  • NPOW