Three Peaks Yacht Race 2020…

In een team van vijf zeilen we zo’n 700 kilometer langs de westkust van de UK: van Barmouth naar Fort William, waarbij twee lopers onderweg de hoogste toppen van Wales, Engeland en Schotland beklimmen. Met meer dan 150 landkilometers en 5000 hoogtemeters het equivalent van drie marathons in vijf dagen. Mijn vader is de schipper, ik ben een loper… uniek om dit avontuur samen aan te gaan! >>Lees meer

Om aan de Three Peaks Yacht Race 2020 mee te kunnen doen zeilen we vanaf 21 mei vanuit de haven in Akersloot via IJmuiden, Noordzee en de zuid-Engelse kust naar Wales, waar de race op 13 juni start. Na de race varen we via Schotland, de Britse oostkust en de Noordzee terug naar onze thuishaven, waar we rond 5 juli weer aanmeren. Totale reis: zo’n zes weken.

…een Challenge! Doe je mee?

Met onze eigen zeilboot om de UK varen en aan de Three Peaks Yacht Race meedoen, een droom… en een enorme uitdaging! Om dit mogelijk te maken lanceren we in november 2019 een crowdfunding-actie. De helft van de opbrengst gaat naar de Mentelity Foundation, opgericht door Paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel.

Op de hoogte blijven van dit avontuur? Meld je aan voor de Food for Flow nieuwsbrief en volg Food for Flow via Instagram, Linkedin, Facebook en Twitter.

Three Peaks Yacht Race