Three Peaks Challenge 2022

In een team van vijf zeilen we 700 kilometer langs de woelige westkust van de UK, waarbij twee lopers onderweg de hoogste toppen van Wales (Snowdon), Engeland (Scafell Pike) en Schotland (Ben Nevis) beklimmen. Met meer dan 150 landkilometers en 5000 hoogtemeters ongeveer drie marathons in vijf dagen. Met onze eigen zeilboot om de UK varen en meedoen aan deze klassieke Three Peaks Yacht Race: een droom en een uitdaging.

Motivation to Move!

Met de Three Peaks Challenge steunen we de Mentelity Foundation om jonge mensen met een fysieke beperking hun bewegingsmogelijkheden te laten ervaren. Steun je ons project ook? Doneer een bijdrage en ga Mee op Reis…

Dank namens ons hele team!

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Het team

Team Food for Flow
Schipper: Rob Vooren
Zeiler: Bert Albrink
Zeiler: Joost Vooren
Loper: Axel van Willigenburg
Loper: Ilse Vooren

Support team
Bas Poppe
Margreet Vooren
Egge Renaud
Melanie van Hagen

Ambassadeurs:

De reis

Three Peaks Yacht Race
Vertrek NL: juni 2022
Start race: 9 juli 2022
Finish race: 14 juli 2022
Aankomst NL: juli 2022

Media

Neem contact op met Ilse Vooren:
Tel. +31(0)6 – 473 98 785 / contact@foodforflow.nl

 

Voor jouw bijdrage:

  • Gaat ⅔ van iedere euro naar de Mentelity Foundation. Hiernaast zie je hoe waardevol jouw bijdrage is.
  • Gaat ⅓ van iedere euro naar het Three Peaks Challenge 2022 project. Hiermee bekostigen we de bootkeuring, reddingsvesten en andere verplichte veiligheidsmaatregelen die de wedstrijdorganisatie voorschrijft. Verder bekostigen wij het project zelf (begroting zo’n € 18.000,-).
  • Ga je als ambassadeur Mee op Reis, ben je bij de Three Peaks Party of ontvang je korting op Food for Flow coaching en workshops. Doneer een bijdrage en bekijk de tegenprestaties:
  • Wil je namens een organisatie doneren? De Mentelity Foundation is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de Foundation geen successierecht of schenkingsrecht hoeft te betalen over schenkingen die de Foundation ontvangt. De donateur kan de giften – binnen de daarvoor geldende regels – aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.
  • Als we door omstandigheden (bv. blessures of ziekte) toch niet kunnen starten, doneren wij het hele crowdfundingbedrag aan de Mentelity Foundation. In dat geval vervallen de tegenprestaties voor de donaties. Als we starten aan de Three Peaks Yacht Race maar het door omstandigheden niet lukt om te finishen (bv. pech, noodweer), gaat er ⅔ van het crowdfundingbedrag naar de Mentelity Foundation. In dat geval kijken we welke tegenprestaties voor de donaties haalbaar zijn.

De Mentelity Foundation

De Mentelity Foundation is er om mensen met een fysieke uitdaging te helpen kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen.

  • Voor € 25,- kan een kind een dag mee suppen
  • Voor € 50,- kan een kind twee uur aangepast snowboardles krijgen
  • Voor € 500,- kan een kind een week mee op skiles
  • Voor € 5000,- kan een kind een nieuwe aangemeten jump-prothese krijgen

Volgens meervoudig paralympisch kampioene snowboarden en oprichtster Bibian Mentel kunnen mindervaliden meer dan zij en hun omgeving denken. De stichting organiseert daarom activiteiten waarbij de lat hoog ligt, waardoor ze een hoge bijdrage leveren aan de mentale en fysieke ontwikkeling. It’s all about Mentelity!

Volg ons

Blijf op de hoogte van de Three Peaks Challenge 2022 via Facebook, Instagram en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Deel