Voluit in de stroom

In een team van vijf zeilden we 700 kilometer langs de woelige westkust van de UK. Onderweg beklommen we de hoogste bergtoppen van Wales (Snowdon), Engeland (Scafell Pike) en Schotland (Ben Nevis). Met 150 kilometer en 5000 hoogtemeters ongeveer drie marathons in vijf dagen. Om aan deze klassieke Three Peaks Yacht Race mee te doen, zeilden we met onze Dehler 35 in vijf weken om de UK: via de Engelse zuidkust naar Wales en via Schotland terug naar Nederland. Een waanzinnige droom en uitdaging.

We laten je dit bijzondere avontuur graag meebeleven. Niet alleen deze unieke zeil- en looprace is het delen waard; samen met de heen- en terugreis is onze Three Peaks Challenge een expeditie waarin we ervaringen hebben opgedaan die we de rest van ons leven meenemen. Je zou het een spirituele reis kunnen noemen. In ieder geval een expeditie die voor iedereen in ons team voor zin en betekenis heeft gezorgd. We hebben er waarden in ontdekt en werkende principes die in ieder mensenleven en project van toepassing kunnen zijn.

Dus we nodigen je graag uit: beleef het. Ga!

Voluit in de stroom – de waarde van een waanzinnig avontuur
Tekst en fotografie: Ilse Vooren
Vormgeving: Judy de Graaff
ISBN: 978-90-832993-0-3
Uitgever: Food for Flow (2022)

Je kunt dit e-book gratis downloaden. Stel je dit op prijs? Laat als dank hiernaast jouw naam en e-mail achter en ontvang inspiratie en nieuws over komende activiteiten.

Film

Fragmenten uit de film die over deze expeditie gemaakt is (regie: Henk Renaud en Thijs Ris). Lees het verhaal bij de filmpjes in ‘Voluit in de stroom’.

The Perfect Storm (fragment)

Battle of Bardsey (fragment)

Machtig moment (fragment)

Ons geheime wapen (fragment)

Ben Nevis bij nacht (fragment)

Meer beleven?

Interesse in een lezing of workshop?
Neem contact op:

contact@foodforflow.nl
Tel. +31(0)6 – 473 98 785 (Ilse)